❮❮ POJDI NAZAJ NA GLAVNO STRAN

Oglej si vse naslovnice tukaj.
Pojdi na stran za naročanje.
Zvezki bodo spet na voljo predvidoma pred poletjem 2022.

Platnice so narejene iz recikliranega kartona, motivi so natisnjene na 100% recikliran papir ter ročno ovite s tankim a močnim vinilnim laminatom. Tako je zvezek resnično trpežen in dolgoživ. Za lažje listanje poskrbi kakovostna črna kovinska spirala. Prav zato lahko zvezek položite popolnoma razprt na mizo, ali pa ga prepognete s platnicama navznoter in prihranite nekaj prostora v okolju brez mize.
Notranje strani so narejene iz ekološkega papirja Favini Shiro Alga Carta, delno izdelanega iz alg, ki bi sicer mašile beneške kanale; in papirja Favini Crush Olive, delno izdelanega iz mletih oljk. Papir Shiro Alga Carta smo izbrali zaradi ravnovesja med gladkostjo in grobostjo, kar ga naredi prijetnega za pisanje (in radiranje). Nežen rumeno zeleni pridih naredi papir prijaznejši očem pod močno svetlobo. Vsi papirji imajo potrdilo FSC.
Za motive naslovnic smo uporabili izključno pozabljene a čudovite ilustracije in tipografije nastale med 15. in 20. stoletjem. Sestavine za naslovnice so nato sčiščene, urejene, premešane, na novo uporabljene ter tako vrnjene v življenje - vam v užitek in zabavo. Za motivi in oblikovanjem tiči skrajno domišljena in pretkana metoda. Nekatere naslovnice delujejo naključno - a to niso. Spet druge razkrivajo globlji pomen - ki pa ga sploh ni. Najbolje torej, da sledite srcu in tako izberete pravi zvezek zase.